APM: CS Germany – whisky za navýšení odběru

Pozor!

Akce skončila.

Vinuté pružiny značky CS Germany od APM Automotive přináší zákazníkům nejen vysokou kvalitu a desetiletou záruku, ale v dubnu 2015 také lahev oblíbené pětileté skotské whisky Johnnie Walker Red Label. A to v rámci bonusové akce Vzpruž se JOHNNIEM….

Pokud zákazník v dubnu nakoupí alespoň o čtyři pružiny CS Germany více, než byl jeho měsíční průměr z loňského jara (březen, duben a květen 2014), dostane lahev whisky ZDARMA. 

Vyhodnocení akce bude provedeno až po jejím skončení (bude započítáváno pouze již vyfakturované zboží), takže zasloužený bonus zákazníci dostanou v květnu. Informaci o požadovaném počtu pružin přitom zákazníci dostanou od regionálně příslušných obchodních zástupců APM Automotive.

Pružiny německé firmy CS Germany jsou vyhlášeny svoji vysokou kvalitou, kterou výrobce demonstruje mimo jiné i nadstandardní desetiletou zárukou na všechny své produkty (případné reklamace jsou řešeny výměnou pružiny za novou. Všechny nabízené pružiny jsou dohledatelné ve webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz, kde jsou navíc doplněny červeným popisem AKCE: kup v dubnu víc pružin než vloni a získej lahev skotské…. Vybrané položky CS Germany (na vozy Škoda Fabia a Octavia) jsou navíc zahrnuty také do dubnového mini katalogu MAXXXI slev, takže jsou v dubnu dostupné za zvýhodněné akční netto ceny.